Kent och Ellen

Our Place in Space

Mölln

Det blev ingen Rice Tafel. Vi tog vårt förnuft till fånga och gick in på en närbelägen Argentisk resturang istället. Där förtärde vi varsitt alldeles utmärkt grillspett istället. 

Från Amsterdam åkte vi vidare till vårt sista stopp - Mölln, en liten ort strax söder om Lübeck. Den är hur mysig helst. Till saken hör att Marie denna dag gick och fyllde år, så på hotellets veranda hade vi därför en liten födelsdagsceremoni.

051 marie

Firandet ackompanjerades givetvis med lite bubbel.

Mölln är i sanning inte stort, men det är mycket mysigt. Efter firandet tog vi en promenad runt den sjö vid vilken hotellet ligger och efter ca tjugo minuter fann vi oss själva mitt i byn.

052 moelln

053 moelln

Vid parasollen åt vi Maries födelsedagsmiddag. Familjen Köhler är ju annnars ganska hemliga med sina födelsdagar, så det kändes riktigt roligt att äntligen få vara med. :)

Här i Mölln tar vår resa slut. De närmare nittio milen hem ser vi som ren transport. Vi avslutar därför med en vacker stämningsbild från vårt hotellrum.

054 moelln

Tack till alla som följt oss här och på Facebook.

Den här webbplatsen använder cookies för att hantera behörigheter och för att skapa besöksstatistik. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att cookies används för dessa ändamål.